Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Ірина Слободянюк, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Голованівської районної філії обласного центру зайнятості
Дата: 13 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/01/13/u-golovanivsku-likar-vidkriv-vlasnu-spravu-za-sprijannja-sluzhbi-zainjatosti.htm
суспільство, 13 січня 2021

У Голованівську лікар відкрив власну справу за сприяння служби зайнятості

Ірина Слободянюк, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Голованівської районної філії обласного центру зайнятості


Житель смт Голованівськ Руслан Опалюк з дитинства знав, що його майбутнє неодмінно буде пов’язане з медичною практикою, адже юнак зростав у родині лікаря-стоматолога. Після школи він здобув медичну освіту й понад дев’ятнадцять років працював лікарем-стоматологом у Голованівській центральній районній лікарні Кіровоградської області. 


У зв'язку з оптимізацією медичних закладів, пану Руслану довелося  звільнитися з роботи. Не довго роздумуючи, у серпні 2020 року, по допомогу у пошуку роботи чоловік звернувся до Голованівської районної філії обласного центру зайнятості, де він дізнався про сприяння служби зайнятості у започаткуванні власної справи. 


Маючи достатній досвід роботи за фахом, Руслан вирішив відкрити власну справу з надання стоматологічних послуг. Отримавши кваліфіковані консультації фахівців районної філії та відвідавши семінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес» – захистив бізнес-план. Після реєстрації як приватний підприємець, пан Руслан отримав одноразову допомогу по безробіттю для започаткування власної справи та розпочав перші кроки у бізнесі. Чоловік отримав ліцензію, придбав необхідний інструментарій та оснащення кабінету для надання стоматологічної допомоги.


Таким чином, на початку грудня 2020 року, у Голованівську розпочав свою діяльність приватний стоматологічний кабінет, власником якого став Руслан Опалюк. Лікар за освітою та досвідчений фахівець своєї справи надає досить широкий спектр послуг населенню: консультування та стоматологічна допомога, а також проведення лікувально-профілактичних заходів. Помічником та порадником чоловіка у медичній сфері й надалі залишається його мати Тамара Опалюк, яка має чималий досвід роботи лікаря-стоматолога.

  

Тим, хто сьогодні стоїть на порозі вибору власного професійного шляху, або перебуває у пошуку роботи, Руслан Опалюк радить, насамперед, серйозно підійти до вибору сфери діяльності, не пасувати перед труднощами, бути наполегливим у досягненні своєї мети і неодмінно завжди бути чуйним, уважним та привітним до людей, адже від цього також залежить результат. 


1527Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: