Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія №2
Дата: 5 січня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/01/05/gra-retsept-demokratii-.htm
суспільство, 5 січня 2021

Гра «Рецепт демократії»

Бібліотека-філія №2


5 січня в бібліотеці-філії №2 відбулося перше засідання юнацького клубу «КЛюЧ». Члени клубу взяли участь у грі  «Democracy Cake – Рецепт демократії». Гра розроблена норвезькою організацією «Rafto Foundation for Human Rights» і широко використовується у багатьох країнах. Пізнавальна забавка має неабияку популярність серед школярів та студентів, цікава вона й для дорослих.


Присутні створили «пиріг, або Cake англійською» демократичної держави. Спочатку зібрали інгредієнти, що притаманні державному управлінню та  національній ідентичності та демократії. Всі складові розміщувались в хронологічному порядку, який обговорювався та обґрунтовувався групою. І на кінець, коли в грі пропонувались погані інгредієнти, які заважають існуванню демократичної системи, учасники виробляли шляхи, щоб побудована ними держава вистояла перед загрозами.


Це гра, в якій немає чітких доконаних відповідей, оскільки не існує єдиного правильного способу виконання її завдань. Члени клубу вчилися будувати свою демократичну державу, працювати в команді.


1819Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: