Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 1 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/12/01/ljudi-budte-chuinimi-.htm
суспільство, 1 грудня 2020

Люди, будьте чуйними!


Моральним обов'язком будь-якої людини має бути повага до всіх живих істот, а особливо допомогти безпритульним домашнім тваринам. Звісно, найкраща допомога — це забрати безпритульну тварину додому, але якщо ви не маєте такої можливості, то  знайдіть для неї новий дім, допоможіть фінансово, станьте волонтером, підтримайте програму ВСВВ - Вилов, Стерилізація, Вакцинація та Випуск. Тож поки волонтери шукають нових господарів, можете взяти цуценя або кошеня до себе на тимчасову перетримку. 


1 грудня – Всеукраїнський день добрих справ  «Щедрий вівторок». У всіх користувачів бібліотеки-філії №10 безкоштовний запис та перереєстрація. Колектив бібліотеки долучився до загальносистемної акції «Шукаю дім».  Запрошуємо вас приєднатися до благодійних вчинків та добрих справ! Тому що, крім нас - людей, безпритульні домашні тварини нікого не мають і нікому їм допомогти.


 У місті Кропивницькому існують організації, які допомагають безпритульним тваринам – це «Щасливий пес» та «БІМ». А щоб знайти більше інформації та допомогти тваринам звертайтесь за посиланням:

 https://www.facebook.com/groups/happy.dog.ua

 https://www.facebook.com/bimkrua

#ЩедрийВівторок #GivingTuesday


2404Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: