Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 30 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/11/30/po-novu-kar-eru-do-sluzhbi-zainjatosti.htm
суспільство, 30 листопада 2020

По нову кар'єру – до служби зайнятості

Кіровоградський обласний центр зайнятості

У кожного нашого клієнта – своя унікальна історія. Хтось шукає своє перше робоче місце, хтось став безробітним через скорочення, а комусь хочеться змінити сферу своєї діяльності або відновити роботу після тривалої перерви. Історій багато, усі вони різні, але головне в них – бажання  фахівців служби допомогти клієнту якнайшвидше знайти своє робоче місце. 


Напередодні дня народження #команда_ДСЗ звітує: за 30 років роботу за сприяння служби зайнятості знайшли 20 мільйонів українців!


Отже, якщо ви шукаєте роботу, чекаємо вас у найближчому центрі зайнятості. Наша робота - знайти роботу Вам!


Як це працює?


•Служба зайнятості має найбільшу базу вакансій. Пропозиції роботи оновлюються щодня. Станом на 23 листопада в базі вакансій ДСЗ було майже 57 тисяч пропозицій роботи. Щодня за сприяння служби роботу знаходять в середньому 2500 українців. 


•Наші фахівці допоможуть у пошуку підходящої роботи саме для вас, враховуючи попередній професійний досвід, освіту та вимоги регіонального ринку праці.


•Буває й таке, що з певних причин професія безробітного вже не актуальна, а ринок праці вимагає «перезавантаження» його умінь та навичок. Що робити? Маємо відповідь і це запитання: пройти професійне навчання. 11 центрів професійно-технічної освіти ДСЗ пропонують 95 спеціальностей на вибір. Перукар, слюсар, верстатник, електрогазозварник, кравець чи токар, коваль чи кухар – вибір за вами. Навчання за направленням центру зайнятості – безкоштовне, слухачам надається гуртожиток. Промовистий факт: майже 90% слухачів знаходять роботу за новою спеціальністю.


Щиро бажаємо кожному нашому клієнту знайти роботу якнайшвидше. І обов'язково – до душі!


Довідково


Протягом січня-жовтня 2020 року:


•понад 1 млн громадян мали статус зареєстрованого безробітного, з них 942,3 тисяч отримували допомогу по безробіттю;


•майже 540 тисяч українців знайшли роботу за сприяння служби зайнятості (з них – 337,5 тисяч мали статус зареєстрованого безробітного, а 202 тисячі осіб були працевлаштовані оперативно, ще до надання статусу безробітного);


•158,5 тисяч роботодавців співпрацювали зі службою зайнятості;


•754 тисячі вакансій було в у базі даних служби зайнятості;


•88,7 тисяч безробітних проходили професійне навчання (майже 47 тисяч з них навчалися в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості);


•92,2 тисячі осіб було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.


1312Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: