Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Неля Лісніченко, провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 11 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/11/11/pratsevlashtuvannja-istorija-odnogo-uspihu.htm
суспільство, 11 листопада 2020

Працевлаштування: історія одного успіху

Неля Лісніченко, провідний фахівець з питань зайнятості Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Ділимося історією успішного працевлаштування Юлії Вікторук. За професією Юлія – кухар-кондитер, закінчила професійно-технічне училище №38 у смт Голованівськ, і, не зважаючи на свій молодий вік (30 років), вже має певний досвід роботи за здобутою професією. 


За іронією долі, Юлія залишилась без роботи. Молода та сповнена надій жінка не опустила руки і розпочала пошуки роботи. Одразу після звільнення, у вересні поточного року, жінка звернулася за допомогою у пошуку роботи до Голованівської районної філії обласного центру зайнятості. 


Перебуваючи на обліку як безробітна, Юлія дотримувалася усіх порад свого кар’єрного радника. Згідно з індивідуальним планом працевлаштування, вона охоче брала участь у всіх заходах, спрямованих на вирішення питання прискорення працевлаштування, які проводилися районною філією.


Коли безробітній було запропоновано стажування на посаду кухаря безпосередньо на робочому місці у кав’ярні Light cafe, що нещодавно відкрилась (власником є приватна підприємиця Тетяна Рибак), Юлія, не довго розмірковуючи, прийняла пропозицію. 


Під час стажування, шукачка роботи зарекомендувала себе відповідальним працівником, саме тому підприємець запропонувала їй постійне місце роботи.


Нині колишня безробітна має бажану роботу, легальну заробітну плату і вдячних відвідувачів кав’ярні. «Працювати мені дуже подобається, відвідувачів багато, оскільки кав’ярня завоювала авторитет у місцевих мешканців і славиться не лише смачною кавою, гарячими трав’яними чаями та прохолодними напоями, а й тістечками та іншою випічкою за особистими рецептами», – ділиться своїми враженнями колишня безробітна Юлія.


А ще, за словами Ю. Вікторук, вона працює у чудовому колективі однодумців, які спільно створюють кондитерські дива і дивують своїх відвідувачів смаколиками та створювати атмосферу затишку і комфорту для відпочинку.


Тож, нехай ця історія стане поштовхом та прикладом для інших громадян, які залишились без роботи, та мають намір знайти роботу до душі. 



1822Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: