Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Ольга Мельник, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 5 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/11/05/u-dolinskii-moloda-psihologinja-dopomagae-zemljakam-vidchuvati-krasu.htm
суспільство, 5 листопада 2020

У Долинській молода психологиня допомагає землякам відчувати красу

Ольга Мельник, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Тридцятитрьохрічна мешканка міста Долинська Тетяна Каратєєва свого часу здобула на базі Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки омріяну професію практичного психолога. Близько трьох років вона працювала за здобутим фахом. Унаслідок незалежних від неї обставин, жінці довелося звільнитися.


Тетяна робила чимало спроб робила жінка аби знайти роботу до душі. «Я навіть створила власний бізнес, але це були марні сподівання на професійний успіх. Бізнес довелося закрити. Далі на мене очікували невдалі самостійні пошуки роботи. Порадившись вдома з чоловіком, зваживши усі «за» і «проти», ми вирішили їхати працювати за кордон», – згадує молода жінка.


Упродовж трьох років сім'я Каратєєвих проживала у Варшаві (Республіка Польща), але карантин змінив їхні, як і багатьох інших наших земляків, плани, тож наприкінці літа заробітчани змушені були повернутися з-за кордону на Батьківщину.


«По дорозі додому, аналізуючи прожите за кордоном життя, чимало думок та планів пролітало у моїй голові. Я зрозуміла, що буду невідкладно шукати роботу вдома. І переконалася, що будь-який здобутий досвід – він безцінний», – розповідає Тетяна.


Тож, не зволікаючи, по допомогу у пошуку роботи, у вересні цього року, жінка звернулась до Долинської районної філії обласного центру зайнятості. Під час розмови  з кар'єрним радником,  неможливо було не помітити, що молода жінка має неабияку внутрішню мотивацію до праці. Переглянувши наявні вакансії, жінку зацікавила вакансія флориста, що була відкрита ФОП Пугач С.М. у магазин квітів «Флора». 


За результатами співбесіди з роботодавцем безробітній було запропоновано підвищення кваліфікації шляхом стажування на робочому місці. Після успішного проходження стажування пані Тетяна була працевлаштована.


Коли Тетяна розповідає про свою роботу – на її обличчі сяє посмішка, адже робота їй подобається. «Я й не сподівалась, що робота може стати моїм захопленням. Я живу і працюю серед краси, а це постійно надихає і мотивує мене до вдосконалення. Навички психолога допомагають мені задовільнити найвибагливіші потреби клієнтів. Прагну робити усе в задоволення для себе і тих, хто приходить купувати квіти чи замовляти оформлення живими композиціями», – ділиться враженнями пані Тетяна. 



1522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: