Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/10/23/storinkami-presi.htm
суспільство, 23 жовтня 2020

Сторінками преси

      

Чудовою  можливістю розкриття фонду періодичних видань є проведення в бібліотеці-філії №10 дня періодики «Щоб всі багато знали, є газети  та журнали!». Основною метою його проведення є надання інформаційної допомоги користувачам бібліотеки у задоволенні їхніх потреб через газети та журнали, формування художнього смаку, культури читання.


До заходу був проведений короткий історичний екскурс «Історія створення газети» та оформлена виставка нових газет за поточний рік «На хвилях періодики».  Увазі читачів представлені  газети, такі  як «Вечірня газета», «21 - канал», «Діалог», «Наше місто», «Перша міська газета» тощо. 


Бібліотечні працівники зацікавили користувачів переглядом  журналів за останній місяць «Увага! А ми новенькі!» та ретроспективним переглядом  «Видання минулих років». Присутні з цікавістю перегортали сторінки технічних, сільськогосподарських, науково-популярних журналів. Особливо зацікавили відвідувачів сільськогосподарські журнали, тому що більшість з них займаються садівництвом та вирощуванням городини. А до вподобань жіночої половини читачів періодичні видання: «Подружка»; «Життя і жінка»; «Единственная», які зацікавили жінок порадами  по догляду за собою, житлом, здоров’ю,  кулінарії  тощо.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Подорожуючи сторінками журналу «Колобочок», наймолодші користувачі дізналися багато цікавих та захоплюючих розповідей. Саме така інформація допомагає в навчанні, поповнює знання, навчає логічно мислити.


2043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: