Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А. Калич, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії
Дата: 5 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/08/05/onlain-spivbesida-zminjuemo-svoi-nalashtuvannja-.htm
суспільство, 5 серпня 2020

Онлайн-співбесіда: змінюємо свої «налаштування»

А. Калич, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії


Пригадайте, що моменти невдач завжди бувають у всіх, навіть у дуже успішних людей. Ви не перший, хто не отримав бажану роботу. Але важливо не це, а ваш ентузіазм. Є енергія працювати та досягати успіхів? Робота буде! Немає сил? Треба відпочити, зібратися з силами і знову шукати, до перемоги. На ці та інші питання шукачі роботи отримали відповіді під час вебінару, який провела фахівчиня Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Алла Калич.


Онлайн-співбесіда – це зручний інструмент пошуку роботи. Останнім часом онлайн-співбесіди стають все популярнішими і мають свої переваги. По-перше, це значна економія часу: навіть, якщо ваше потенційне місце роботи знаходиться в іншому місті, ви можете брати участь у співбесіді, нікуди не виїжджаючи і не виходячи з дому. По-друге, при онлайн співбесіді також економляться кошти – не треба витрачатися на дорогу. По-третє,  до такого інтерв’ю просто отримати доступ і без зусиль до нього підготуватися. По-четверте, при підготовці до співбесіди онлайн ви самі вирішуєте, на якій території ви будете перебувати – це забезпечить вам комфорт і впевненість у собі.


Як і до будь-якого іншого виду переговорів, до онлайн-співбесіди необхідно ретельно підготуватися, враховуючи при цьому певні правила, щоб не щоб не було прецедентів: «раптом щось пішло не так». 


Наприкінці вебінару учасники дізнались про «5 лайфхаків для пошукачів» про їхню можливість складання резюме за допомогою конструктора на Освітньому порталі державної служби зайнятості, отримали докладну інформацію стосовно актуальних вакансій у регіоні та ознайомились з такими освітніми порталами: «Prometheus», «Дія. Цифрова освіта», «Coursera».

 

«Усім подобаються впевнені в собі люди, які знають, куди йдуть і чого хочуть від життя і роботи. Якщо ви будете себе так відчувати, ви будете і виглядати відповідно, і враження про вас буде складатися найкраще. Бажаю всім ідеальних онлайн-співбесід і успіхів у пошуку роботи своєї мрії!», – такими словами фахівчиня закінчила інформаційний вебінар. 


1097Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: