Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: А. Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 21 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/07/21/spivbesida-onlain-jak-pidgotuvatisja-i-scho-potribno-znati.htm
суспільство, 21 липня 2020

Співбесіда онлайн: як підготуватися і що потрібно знати

А. Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Як підготуватися до онлайн-співбесіди з роботодавцем та отримати омріяне місце роботи, як говорити, про що розповісти, що одягнути – про це сьогодні говорили фахівці Устинівської районної філії  обласного центру зайнятості з безробітними, які зареєструвалися у службі зайнятості у період оголошеного карантину.


Учасники ознайомились з правилами підготовки та прийомами самопрезентації, які допоможуть у подальшому працевлаштуванні, ділилися власним досвідом спілкування з роботодавцями, обговорювали прийоми ефективної співбесіди. Разом із фахівцем виділили основні етапи підготовки до співбесіди та її види.


«Варто пам’ятати, що окрім досвіду та професіоналізму, про який ви вказали у резюме, важливу роль відіграє перше враження від розмови з потенційним працівником. Рівень вашої впевненості, вміння правильно говорити, те, як ви уважно та зацікавлено слухаєте, також беруть роботодавці до уваги», – підкреслила фахівчиня районної філії Алла Хохуля.


Окремо обговорили типові помилки, яких допускаються шукачі роботи під час діалогу з роботодавцем. Розглянули низку питань, які можуть виникнути під час співбесіди та  отримали поради, як правильно на них відповідати. 


«Успіх у пошуку роботи – це віра  в себе, професіоналізм, володіння технікою пошуку роботи, ефективні навички  спілкування  з роботодавцем. Отже, знаходить той, хто шукає. Повірте  у власні  сили і можливості, не бійтеся труднощів, сміливо долайте усі перешкоди та впевнено рухайтесь до мрії свого життя – і все вийде!», – порадила фахівчиня на завершення вебінару.


1402Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: