Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Тетяна Вихрист, фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайня
Дата: 26 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/05/26/kolishnja-bezrobitna-z-kirovogradschini-uspihu-mi-dosjagaemo-u-tomu-do-chogo-maemo-naikraschi-zdibnosti-.htm
суспільство, 26 травня 2020

Колишня безробітна з Кіровоградщини: «Успіху ми досягаємо у тому, до чого маємо найкращі здібності»

Тетяна Вихрист, фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайня


Життєве кредо Катерини Таран, ще донедавна – безробітної, а нині – успішного бухгалтера, звучить так: «Успіху ми досягаємо в тому, до чого маємо найкращі здібності».


Коли жінці повідомили, що у зв'язку з оптимізацією районних державних адміністрацій та скороченням штатної чисельності працівників у процесі децентралізації влади(лютий цього року), вона підлягає вивільненню, пані Катерина звернулась до Олександрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості по допомогу у працевлаштуванні..


«Вивільнення – це не привід опускати руки. Необхідно рухатись вперед, починати усе спочатку і обов'язково вірити у себе. Лише за таких умов можливо досягти своєї мети. У мене склалось враження, що коли ти приймаєш новий життєвий виклик, одразу виникають нові можливості, і на своєму шляху ти, безумовно, зустрічаєш тих людей, які тобі допоможуть. У моєму випадку це були фахівці районної філії обласного центру зайнятості. Зрештою, усталене твердження «одна робота на все життя» відходить у минуле, ніколи не пізно почати все спочатку», – ділиться спогадами Катерина Таран.


Під час спілкування з кар'єрним радником не можливо було не помітити, що Катерина Таран має неабияку внутрішню мотивацію до праці, сміливість брати на себе відповідальність, готовність до опанування нових знань у разі змін професійної діяльності, а також ухвалення важливих професійних рішень. «У цьому світі важливо бути цілеспрямованим, не гаяти ані хвилини й пам'ятати, що будь-який досвід – безцінний. У мене є глибоке переконання, що освічена людина зможе розібратися абсолютно у всьому», – ствердно говорить Катерина Таран.


Тож, з першого дня у статусі безробітної, маючи досвід роботи в управлінні агропромислового розвитку Олександрівської райдержадміністрації, аби прискорити власне працевлаштування, Катерина виконувала рекомендації фахівців і активно відвідувала підприємства, презентуючи свої вміння та навички.


Спільні зусилля не були марними: у травні цього року Катерина отримала направлення на працевлаштування до СФГ «Дєдов», де успішно пройшла співбесіду і її бажання знайти роботу втілилося у життя.



1055Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: