Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: ULEAD Кіровоградський регіональний офіс
Дата: 25 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/02/25/dvi-gromadi-kirovogradschini-rozpochali-robotu-nad-strategieju-rozvitku.htm
суспільство, 25 лютого 2020

Дві громади Кіровоградщини розпочали роботу над Стратегією розвитку

ULEAD Кіровоградський регіональний офіс


Наприкінці минулого тижня, в Олексіївській ОТГ (Добровеличківського району) та у Злинській ОТГ (Маловисківського району) відбулися перші засідання робочих групи з розробки Стратегій розвитку цих територій - інформує ULEAD Кіровоградський регіональний офіс.


Участь в цих засіданнях взяли керівник регіонального офісу Олег Яременко та експерт з регіонального розвитку Програми “U-LEAD з Європою“ в Кіровоградській області Денис Абрамов , а також - члени відповідних робочих груп.


Під час роботи представники регіонального офісу знайомили членів робочої групи з методологією розробки стратегії розвитку громади та з ключовими етапами стратегічного планування, зокрема - особливий акцент Олег Яременко та Денис Абрамов надали питанню підготовки соціально-економічного аналізу громади, проведенню опитування мешканців та представників бізнесу.
Також окрему увагу було приділено часовим межам процесу розробки Стратегії та визначенню відповідальних осіб з представників відповідних сільських рад. 


Дана робота відбувається в рамках продовження діяльності у 2020 році Програма «U-LEAD з Європою» в напрямку надання допомоги громадам у розробці їхніх власних Стратегій розвитку. В рамках цієї роботи до кінця червня 2020 року буде надано повну допомогу у розробці Стратегій розвитку для цих двох громад.


1238Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: