Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Юлія Бершадська, спеціально для вебсайту Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 24 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/01/24/-za-svoe-sogodennja-ja-djakuju-doli-ta-kar-ernomu-radniku-kolishnja-bezrobitna-pro-sluzhbu-zainjatosti.htm
суспільство, 24 січня 2020

«За своє сьогодення я дякую долі та кар'єрному раднику», – колишня безробітна про службу зайнятості

Юлія Бершадська, спеціально для вебсайту Кіровоградського обласного центру зайнятості


Кожна людина мріє бути здоровою, мати міцну та щасливу власну родину й, звичайно ж, роботу, яка булаб цікавою та приносила не тільки матеріальне, а й моральне задоволення.


На мою думку, найважливішими аспектами у кожній роботі є оплата праці та професійні якості керівника. Керівник – целідер, який має бути прикладом людяності, гідності та вихованості. Дуже прикро це озвучувати, але такі якості властиві не усім людям, які є керівниками або марять бути на цих посадах.


Минулоріч, певний період часу, я мала статус безробітної, оскільки перебувала на обліку у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості. Хтось цього соромиться, хтось навпаки – користується усіма благами державної доброти та, звичайно, радіє виплатам. Але для мене головною ціллю звернення до служби зайнятості було знайти роботу, яка б не тільки відповідала моїй освіті та професійному досвіду, а й приносиламоральне задоволення мені та користь суспільству.


Випадковостей не буває. Кожна людина, що приходить у наше життя – приходить не даремно. За своє сьогодення я дякую долі та кар'єрному раднику Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, справжньому професіоналу своєї справиВладиславіРашевській, адже вона запропонувала роботу, яка мені до душі. 


Сьогодні я працюю на посаді педагога соціального уКіровоградському обласному центрі соціально-психологічної допомоги. Центр надає соціальні послуги людям, які опинились у складних життєвих обставинах, сприяє їх соціальній реабілітації.


Робота соціального педагога не просто цікава і різноманітна. Соціальний педагог – це не лише спеціаліст, до компетенції якого входить надання педагогічної, психологічної, психотерапевтичноїта соціальної допомоги людям, які її потребують. Це суспільний діяч, тренер, експерт, радник, посередник, помічник і навіть товариш.


Найприємніше у роботі соціального педагога –бачити її результат. Це результат як моєї праці, так і результат праці клієнтів нашого центру. З кожним нелегким, але впевненим, кроком, вони стають ближчими до своїх цілей та навіть мрій. Мрії у кожного клієнта, звичайно, різні: хтось прагне подолати страшну хворобу, хтось примиритись зі своїми рідними та близькими, хтось відновити втрачені документи чи влаштуватися на роботу, а деяким просто необхідно висловити свою власну думку і головне– щоб їх почули!


Разом з колегами та клієнтами центру ми плідно працюємо та з користю відпочиваємо.


Кожен день моєї роботи починається з приємного: «Доброго ранку!» та «Гарного дня!», а закінчується «Гарного вечора!» та «До зустрічі!». Щирі посмішки колег та клієнтів центру завжди дають натхнення працювати та творити з новими силами. Постійна підтримка директора центру дає змогу втілювати у реалії життя всі ідеї. І цими реаліями я можу з гордістю ділитись.


Для того, щоб люди знаходили щастя в своїй роботі, необхідно три умови: робота повинна бути їм під силу, не бути виснажливою і,обов'язково, супроводжуватись успіхом. 



1713Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: