Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Наталя Хандусенко, eti.kr.ua
Дата: 15 січня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2020/01/15/biznes-klub-v-eti-maidanchik-dlja-rozvitku-v-sferi-marketingu.htm
суспільство, 15 січня 2020

Бізнес-клуб в ЕТІ - майданчик для розвитку в сфері маркетингу

Наталя Хандусенко, eti.kr.ua

 


В Економіко-технологічному інституті імені Роберта Ельворті функціонує бізнес-клуб, створений за ініціативою викладачів вишу. Це так званий майданчик для тих, кому важливий розвиток в сфері бізнесу, де можна отримати нові знання, обмінятися досвідом і налагодити нові контакти.








Перше засідання клубу відбулося на тему «Маркетинг менеджмент. Епоха нейромаркетингу», в якому взяли участь провідні бізнесмени, топ-менеджери підприємств та науковці. Спікером виступила Ольга Павлова, кандидат економічних наук, завідуюча кафедрою маркетингу та менеджменту Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті. Учасники обмінялись досвідом та напрацюваннями щодо можливостей практичного застосування нейромаркетингу, отримали сучасні та практичні інструменти, які допомагають краще розуміти своїх клієнтів.





Після першого засідання виникла ідея розробити повноцінний курс з нейромаркетингу для школи МВА, який на сьогодні успішно реалізований. Студенти МВА, які є директорами підприємств АТ «Гідросила» та АТ «Ельворті», мали можливість перевірити ефективність отриманих знань, відразу застосовуючи їх на практиці.


     




Про роботу клубу розповідає його керівник, кандидат економічних наук, доцент ЕТІ Олександр Тертиця: «Зазвичай гарні ідеї народжуються спонтанно – це коротко про історію створенням бізнес-клубу. Перше засідання було так званим «пробним», щоб визначити, чи існує нагальна потреба в такому форматі навчанні.  Аналіз анкет учасників показав їх зацікавленість та став основою формування тем для наступних засідань. Крім того, вирішили, що участь в клубі можуть брати всі, кому цікава тема розвитку бізнесу.


18 січня 2019 року відбудеться засідання у форматі тренінгу на таку актуальну тему, як інтернет-маркетинг. В ньому можуть взяти участь як новачки-маркетологи, так і досвідчені спеціалісти, які хочуть вдосконалитись. Також він буде корисним для власників бізнесу, які хочуть побудувати ефективне просування своєї компанії в глобальній мережі, та HR фахівцям, яким потрібно оцінювати компетентність працівників та кандидатів на посаду маркетолога.


Мета тренінгу ознайомити учасників з новими можливостями віртуального простору, який захоплює кожен аспект нашого життя, а бізнесу просто треба навчитися цим користуватися».


eti.kr.ua

1771Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: