Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: В'ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, фото автора
Дата: 26 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/07/26/neshozhi-taimi-odniei-gri-pro-tovarisku-zustrich-fk-oleksandrija-sk-dnipro-1-.htm
суспільство, 26 липня 2019

Несхожі тайми однієї гри. Про товариську зустріч ФК «Олександрія» – СК «Дніпро-1»

В'ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, фото автора


У будній день, а саме у четвер 25 липня 2019 року, на стадіоні «Ніка» в Олександрії відбувся товариський матч між господарями поля та новачком Української Прем'єр-Ліги (УПЛ) – Спортивним клубом «Дніпро-1», який зібрав чималу кількість глядачів.


Оскільки вже 31 липня «жовто-чорно-зеленим» доведеться грати з грандом українського футболу – донецьким «Шахтарем», цьому контрольному поєдинку тренерський штаб, на чолі з Володимиром Шараном, приділяв особливу увагу. 


Коротко про перебіг подій на полі. Як на мене, перший тайм місцевої команди мене не вразив. Краще гра виходила у суперника, але і «дніпряни», власно кажучи, гольових моментів біля воріт Юрія Паньківа у першому таймі так і не створили.


Кардинальні зміни у грі команди з берегів Інгульця сталися у другому таймі. Мабуть, у роздягальні Володимир Богданович Шаран провів зі своїми підопічними серйозну чоловічу розмову. З перших його хвилин олександрійці почали діяти більш комбінаційно,  цілеспрямовано, швидше, точніше, з запалом і позитивними спортивною злістю та агресією. Саме це дуже швидко принесло свої плоди у вигляді забитих м’ячів. І обидва були забити після шикарної комбінаційної гри господарів поля. Першим м’яч у ворота гостей на 48-й хвилині забив Дмитро Шастал – 1:0. А невдовзі, на 55-й хвилині, його одноклубник Максим Задерака довів рахунок до 2:0. Приймаюча команда не збавляла тиску, але до третього голу справа так і не дійшла. Натомість, голом відзначилися хлопці з берегів Дніпра. А сталося це після грубого порушення правил у власному штрафному майданчику олександрійцями під час захисту власних воріт. Рефері був поруч. Не вагаючись, Віктор Копієвський показав на «точку». На 64-й хвилині Дмитро Коркішко чітко реалізував пенальті – 2:1. З таким рахунком і завершився цей цікавий поєдинок, що подобався місцевій торсиді, яка дуже скучила за великим футболом!


І про таке. Треба відзначити високій професійний рівень головного судді цього матчу Віктора Копієвського з Кропивницького. Без перебільшення можу сказати, що цей рефері, якого особисто знаю дуже давно, є гордістю нашої області, адже він наймолодший суддя УПЛ, якому довіряють суддівство важливих і дуже принципових поєдинків. 


От і все, друзі! Чекаємо середи 31 липня 2019 року! До зустрічі на стадіоні «Ніка»!


                     


1609Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: