Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: В'ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту. Фото автора
Дата: 25 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/07/25/notatki-z-pres-konferentsii.htm
суспільство, 25 липня 2019

Нотатки з прес-конференції

В'ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту. Фото автора


За традицією, напередодні старту футбольного сезону 2019/2020, в Олександрії у Домі футболу 25 липня 2019 року пройшла прес-конференція президента ФК «Олександрія» Сергія Кузьменка, головного тренера Володимира Шарана та директора клубу Дмитра Кітаєва. Вів брифінг прес-аташе Юрій Біланюк. 


Розпочав брифінг Сергій Кузьменко, який докладно розповів про успіхи команди у минулому сезоні. Про той нелегкий шлях, який пройшов колектив до здобуття бронзових медалей, що дало право виступати у груповому етапі Ліги Європи. Серій Анатолійович наголосив, що ФК «Олександрія» в черговий раз буде представляти Україну на таких престижних міжнародних футбольних змаганнях, а це, водночас, і почесно, і відповідально.


Але команда готова до такого виклику, чому сприяли і якісно проведені учбово-тренувальні збори (УТЗ) у Нідерландах та Болгарії. Він подякував гравців, тренерський штаб, персонал клубу, вболівальників та представників медіа простору за якісно виконану роботу у минулому сезоні.


Про учбово-тренувальні збори у Нідерландах та Болгарії розповів Володимир Шаран. Вони пройшли вдало, що обіцяє позитивно позначитися на грі його підопічних. Якісно проведені збори, – це дійсно вагомий аргумент у процесі підготовки команди до нового сезону, але є і проблеми – немає надійного центрального захисника, замість Валерія Бондаренка, та кваліфікованого лівого вінгера, спроможного замінити Андрія Цурікова. Але, взагалі, склад, з урахуванням новачків, бойовий і здатний вирішувати серйозні завдання, що стоять перед командою, – наголосив Володимир Богданович.


На брифінгу, під оплески присутніх , були представлені нові гравці ФК «Олександрія». Це захисник Денис Мірошніченко (номер 11), півзахисник Валерій Лучкевич (17), півзахисник Максим Третьяков (10), нападник Денис Безбородько (9). 


Директор клубу Дмитро Кітаєв надав інформацію, що свої домашні ігри у Лізі Європи ФК «Олександрія» буде проводити у Львові. Але улюблена команда не залишиться на самоті. Керівництво клубу буде стимулювати вболівальників до їх поїздки у місто Лева, у тому числі, і фінансово, про що казав і президент клубу Сергій Кузьменко.


В кінці брифінгу, який тримав рівно одну годину, Сергій Кузьменко, Володимир Шаран та Дмитро Кітаєв відповіли на численні питання журналістів.


А уже о 18 годині у цей же день на стадіоні «Ніка» відбувся контрольний поєдинок з командою «Дніпро-1», про який я теж планую коротенько розповісти. 


До зустрічі на футболі, друзі!


                     


1847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: