Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ "Кіровогадобленерго"
Дата: 10 травня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/05/10/energetiki-provodjat-roz-jasnjuvalnu-robotu-z-ditmi.htm
суспільство, 10 травня 2019

Енергетики проводять роз"яснювальну роботу з дітьми

Сергій Богомільчук, прес-секретар ПрАТ "Кіровогадобленерго"


Пройде кілька тижнів, і на шкільних подвір’ях пролунають останні дзвоники. Для дітей настане благословенна пора, протягом якої скасовуються ранні підйоми, сидіння за партами, домашні завдання та інші шкільні обов’язки. В напруженому графіку можна зробити довгоочікувану перерву, у підростаючого покоління з’явиться те, чого катастрофічно не вистачає сучасним школярам – вільний час. У розумінні батьків і педагогів, діти мають витрачати його з користю, відпочивати, оздоровлюватися, більше рухатися і менше часу проводити за гаджетами…


Свобода п’янить. Буває так, що бачення дорослих і дітей, якими саме справами слід займатися останнім, кардинально різниться. Цікавість підростаючого покоління не знає меж, а бажання похизуватися перед однолітками часто перетворює пустощі на смертельно небезпечні заняття. Недарма, саме під час канікул зростає кількість нещасних випадків з дітьми, зокрема, на об’єктах електроенергетики.


Ігри в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі, проникнення на територію підстанцій як елемент розваги чи з метою прихопити з собою якусь цікаву залізяку, за яку ще й можна отримати кількадесят гривень – все це несе реальну загрозу життю та здоров’ю.


Для того, аби вберегти дітей від травмування та роз’яснити їм основні правила електробезпеки, з початку весни у школах області керівництвом районів електричних мереж ПрАТ «Кіровоградобленерго» проводяться заняття. В навчальних закладах розповсюджується друковані матеріали з даної тематики, організовуються екскурсії.


Головна відповідальність за збереження життя та здоров’я своїх нащадків лежить на батьках, тому адміністрація ПрАТ «Кіровоградобленерго» звертається до мешканців області з проханням роз’яснювати своїм дітям правила поводження в місцях розташування енергетичних об’єктів.


Не проходьте байдуже мимо, якщо бачите неприпустиму поведінку дітей та підлітків поблизу повітряних ліній та підстанцій.


Давайте разом подбаємо про безпеку наших дітей!



                     

1686Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: