Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 19 квітня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/04/19/rjatuvalniki-provodjat-profilaktichnu-robotu-v-zhitlovih-budinkah-pidvischenoi-poverhovosti-kirovogradschini.htm
суспільство, 19 квітня 2019

Рятувальники проводять профілактичну роботу в житлових будинках підвищеної поверховості Кіровоградщини

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


На виконання доручення Прем’єр-міністра України, з метою забезпечення безпеки мешканців житлових будинків, Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області продовжується проведення перевірок житлових будинків підвищеної поверховості, розташованих на території Кіровоградської області.


Під час проведення заходів державного контролю особлива увага звертається на відповідність вимогам пожежної безпеки евакуаційних шляхів і виходів, наявність та технічний стан систем протипожежного захисту, електричних мереж, облицювання зовнішніх стін будинків, утримання технічних приміщень, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання.



Так, 17-18 квітня інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки здійснено перевірку будинку, розташованого по вул. Юрія Коваленка, 9 в м. Кропивницькому.


За результатами проведеного заходу до керівництва ОСББ «Колоски» доведено інформацію про стан пожежної безпеки підпорядкованого житлового будинку.


1409Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: