Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Надія Ухаліна, "Кіровоград24"
Дата: 29 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/03/29/natalja-velika-rozpovila-pro-te-jak-vberegti-svoe-zdorov-ja-ta-bezpechno-pokraschiti-zovnishnii-vigljad.htm
суспільство, 29 березня 2019

Наталя Велика розповіла про те, як вберегти своє здоров’я та безпечно покращити зовнішній вигляд

Надія Ухаліна, "Кіровоград24"


У наш час, коли люди приділяють своїй зовнішності більше уваги, ніж здоров'ю, актуальними є так звані "процедури краси". Якщо у великих містах вибір таких є досить великим, то що можна сказати про таке невеличке містечко, як Кропивницький?


Турбуючись про зовнішній вигляд варто не забувати про стан здоров'я. Усі знають про це просте правило, та не усі його дотримуються. Кожен хоче аби "процедуру краси" виконував справжній професіонал своєї справи. Та чи у кожного це виходить? Певно, що ні. Тому що населення Кропивницького приблизно 250 тис, а ліцензований косметолог один. 


Ім'я цього лікаря Наталя Велика. Наталя власниця косметологічної клініки та за сумісництвом - лікар-косметолог, якa має відповідний дозвіл від Міністертсва охорони здоров'я на лікарську діяльність. 


"Я закінчила Кіровоградське медичне училище, згодом Дніпропетровську медичну академію, пройшла інтернатуру за спеціальністю "анестезіолог-реаніматолог". Працювала у лікарні швидкої допомоги, потім пройшла первинну спеціалізацію з дермато-венерології у Харьківській медичній академії післядіпломної освіти".


Працювала у 4 лікарні, а з 2006 року почала займатися косметологією, пройшла певну кількість курсів із загальної косметології, мезеотерапії, контурної пластики і вже 15 років займається косметологічною практикою, 10 з яких як лікар дермато-венеролог. 


Коли я працювала ще у лікарні, до мене приходили на озонотерапію пацієнти, які хотіли не лише вилікуватися від певного захворювання, але й омолодитися не тільки зсередини, а й зовні. Це привело мене до думки, що треба вводити озон не лише внутрішньо, а також і ззовні, у вигляді газу. За рахунок цього покращувався колір обличчя, розгладжувалися маленькі зморшки. І, коли пацієнтам цього стало мало, я захотіла дізнатися щодо курсів з ін'єкційної косметології. Потім я поїхала на курси і почала робити ін'єкції. Спочатку я орендувала кабінет у лікарні МВС, потім відкрила косметологічну клініку. Це було п'ять років тому. У мене був дуже щільний запис, постійні клієнти, які хотіли новітніх підходів. Значно допомагає те, що над своєю справою ми з чоловіком працюємо разом. Я, власне, як лікар, а він - відповідає за організаційні моменти. Окрім того, ми завжди впевнені в якості наших послуг. Ми використавуємо лише сертифіковану продукцію, а також не перестаємо вчитися. Обов'язково раз на місяць відвудуємо тренінг в Україні і хоча бі раз на два-три місяці їдемо за знаннями закордон.


Останній захід, який я відвідала, проходив у Празі. Звідти я привезла нові знання, а також стала більш обізнаною щодо ризику проведення певних процедур. 


Дуже часто люди ставляться до ін'єкцій краси досить легковажно. Тому спочатку їх можуть спіткати жахливі наслідки, а вже потім цікавляться препаратом, який їм вводили та кваліфікацією та рівнем професіоналізму лікаря, який виконував процедуру. А має бути навпаки.


ПОРАДА ЛІКАРЯ

Завжди раджу своїм пацієнтам ретельно вивчити препарат, яким робитимуть процедуру, дізнатися більше про професіоналізм лікаря та дослідити власний стан здоров'я, щоб бути впевненою, що подібна процедура не нашкодить організму.Бували й такі випадки, коли людина приходила прибрати пігментні плями, а виявилося, що вони були спричинени гепатитом. У результаті людина вилікувалася, а якби продовжувала нічого не робити, усе могло би скластися інакше. 


Пам'ятайте про головне: ніщо не зробить Вас гарнішими, ніж здоров'я та краса зсередини. Бережіть себе!



         
1561Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: