Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 28 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/02/28/-zhitlovii-sektor-kirovogradschini-mae-buti-zahischenii-vid-pozhezh-perekonani-vognebortsi.htm
суспільство, 28 лютого 2019

«Житловий сектор Кіровоградщини має бути захищений від пожеж» – переконані вогнеборці

Прес-служба У ДСНС в області


Питання пожежної безпеки залишається актуальним, тож працівники Управління ДСНС в області не припиняють проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів Кіровоградщини. Таке навчання є найбільш ефективним способом попередження пожеж, загибелі й травмування людей.


28 лютого працівники Новоукраїнського та Смолінського районних підрозділів У ДСНС в області нагадали місцевим жителям, що забороняється використовувати для обігріву приміщень несертифіковані та саморобні нагрівальні прилади та газові плити. Електрообігрівачі повинні бути встановлені на вогнетривкій стійкій основі, подалі від меблів, гардин та інших легкозаймистих предметів. Варто обмежити доступ дітей до небезпечних речей. Не допускати перевантаження електричних мереж та не вмикати одночасно побутові електроспоживачі значної потужності. Батькам рятувальники порадили ховати запальнички та сірники у недосяжних для дітей місцях та навчати малечу правилам безпеки.


На завершення розмови рятувальники вручили громадянам застережні листівки та порекомендували завжди бути уважними і не допускати необережності з вогнем у побуті.



         

1513Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: