Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 5 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/02/05/jak-zupiniti-vipadinnja-volossja.htm
суспільство, 5 лютого 2019

Як зупинити випадіння волосся


 Гарне волосся - це фінальний виток в формуванні іміджу. Але саме волосся може стати причиною гірких розчарувань, коли починається їх випадіння.


Залисини що можуть утворитися на голові - точно не додають шарму зовнішньому вигляду. Більш того, вони свідчать про глибинні процеси в організмі, і на шкірі голови - зокрема. Ці процеси можуть мати як заразний, так і незаразний характер. Часто причиною цих процесів є  застосування недоброякісних косметичних і гігієнічних засобів, вплив хімічних компонентів, та екологічна ситуація вцілому.


Крім цього, причинами випадіння волосся часто служать сухість шкіри голови, раптове зниження імунітету. Недолік мікро і макроелементів, авітаміноз на тлі порушення обмінних процесів теж має сильний вплив на виникнення таких неприємних симптомів. Свій негативний  вплив можуть надавати і мікроорганізми інфекційної та інвазійної природи, що викликають лишай, дерматити та інші патології. Серед поширених причин і алергічні прояви на сторонні компоненти, які проникають в структуру шкіри голови при її митті.


У практиці боротьби з трихологічними  хворобами відзначається, що випадіння волосся - це часто лише вершина айсберга, всього лише симптом більш небезпечного захворювання. Випадіння може бути наслідком  псоріазу, себореї, грибку шкіри голови, ураження волосяних цибулин, трихофітії, мікроспорії та інших неприємних захворювань.  


Менш небезпечні, але не менш серйозні - це патологічні зміни структури волосся, ослаблення фізіології волосяних цибулин. В результаті цих причин волосся стає ламким, втрачає природний блиск, стає тьмяним і січеться.


Чи можна зупинити ці процеси і позбутисявипадіння волосся?


Так! Компетентні трихологи медичного центру «ДокторПРО» однозначно дають позитивну відповідь!


В «ДокторПРО» здійснюється комплексне обстеження та лікування проблеми випадіння волосся: трихоскопія, лабораторні дослідження, консультація трихолога-дерматолога. Проводиться мезотерапія.


Всіх пацієнтів тут чекає тепла комфортна обстановка, індивідуальний підхід і увага  медичного персоналу. Діє цілодобовий попередній запис на консультацію до трихолога.


2637Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: