Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 2 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2019/02/02/perevagi-zhittja-v-zhk-kovalivskii.htm
суспільство, 2 лютого 2019

Переваги життя в ЖК Ковалівській


Новобудова від CBS Холдинг в місті Кропивницький - житловий комплекс комфорт-класу - Ковалівській.


Будинок складається з 7секцій і поєднує приміщення житлового та комерційного призначення.


ЖК Ковалівський — вибір тих, хто хоче змінити свій побут і спосіб життя, купивши нерухомість в новому сучасному будинку в серці Кропивницького, поряд з Ковалівським парком.


В перших двох секціях вже мешкають щасливі власники комфортних квартир.


Наразі київський забудовник CBS Холдинг завершує будівництво 4-ої черги та реалізує 5-ту.Велика перевага 5-ої черги - це унікальні двоповерхові з панорамним склінням.


Стіни

При будівництві будинків компанія «CBS Холдинг» використовує 2 види цегли: силікатну та керамічну лицьову.  Гладка лицьова поверхня надає їй високу водонепроникність, багатощілинна структура – підвищену звукоізоляцію і теплозахист, а спеціальна температурна обробка – підвищену міцність. Товщина зовнішніх стін в будівельних проектах компанії «CBS Холдинг» становить до 510 мм, а шар утеплення мінеральною ватою – до 100 мм.


В утепленні фасадів будинків забудовник використовує екологічно чисту мінеральну вату на основі базальтового волокна від відомих торгових марок «Knauf» і «Termolife».


Вікна

У всіх житлових комплексах компанії встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна з п’ятикамерним профілем і двокамерними склопакетами ТМ «Віконда». Такі вікна екологічно безпечні, оскільки не містять в складі речовин, які виділяють небезпечні хімічні сполуки. Завдяки наявності двох герметичних камер, віконні конструкції істотно знижують теплопередачу – тим самим зберігаючи комфортну температуру в квартирі, як в зимову пору, так і влітку. Також вони захищають приміщення від зайвого шуму і протягів.


Опалення

Завдяки автономній системі опалення та індивідуальним приладам обліку в кожній квартирі, мешканці ЖК Ковалівський можуть самостійно контролювати свої витрати. В комлексі встановлені сучасні опалювальні енергоефективні двоконтурні котли від відомих світових виробників опалювальної техніки – італійської компанії «Ferroli» та «Nova Florida»та норвежської компанії «Leberg». Котли відповідають стандартам європейської якості, мають високий рівень ККД і високу продуктивність.


CBS Холдинг пропонує у Кропивницькому новий формат будинків - житлові комплекси класу «комфорт», які мають переваги в розширенному опционалі та відміни в якості будівельних матеріалів.


Значна увага приділяється оздобленю да дизайну місць загального користування. Під’їзди виконуються в плитці, встановлені вантажопасажирські безшумні ліфти фірми «OTIS», оздоблення придомової теріторії, встановлення спортивних та дитячих майданчиків.


Обирайте сучасну квартиру в комплексі комфорт класу - Ковалівський навпроти Ковалівського парку, за привабливими цінами!


Перша та друга черги вже заселено!


Ознайомитися з детальними умовами придбання квартир можна у відділі продажів компанії за адресою вул. Івана Похитонова, 5


(0522)-21-01-21, kovalivskyi.kr.ua



           

2863Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: