Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янськоїміськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 27 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/12/27/-moja-profesija-konsultatsiina-merezha-proforientatsiine-testuvannja-dostupne-kozhnomu.htm
суспільство, 27 грудня 2018

«Моя професія: консультаційна мережа» - профорієнтаційне тестування, доступне кожному

Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янськоїміськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Відомо, що правильний вибір майбутньої професії є запорукою вдалої кар’єри та самореалізації особи. Саме тому, однією з основних задач фахівців з профорієнтації, втім, як і шкільних психологів, є максимальне охоплення профорієнтаційними послугами учнівської молоді. 


Для того, щоб надати кваліфіковану допомогу учням, охопивши їх профорієнтаційним тестуванням з використанням якісного і надійного інструментарію та, при цьому розвантажити шкільних психологів, служба зайнятості впровадила інноваційний проект – веб-базовану платформу для онлайн тестування «Моя професія: консультаційна мережа». Даний продукт призначений для людей, які потребують допомоги у виборі професії чи майбутнього напрямку професійного навчання, визначенні та оцінюванні власних здібностей, нахилів та умінь.


Щоб ознайомити учнівську молодь та її батьків, а також педагогічних працівників і шкільних психологів, з можливостями платформи, фахівцем Знам’янськоїміськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмилою Базюк, було проведено ряд заходів. Так, для педагогічних працівників і учнівської молоді міста і району було презентовано дану веб-базовану платформу. Під час презентації присутні мали змогу не тільки ознайомитися з можливостями цього продукту, дізнатися, яким чином можливо скористатися послугами профорієнтаційного консультування, а й зареєструватися для проходження тестування. 


Слід зазначити, що однією з найбільших переваг платформи, є можливість проводити профорієнтаційне консультування дистанційно, у зручному для себе середовищі  та отримати комплексний звіт, який допоможе зробити важливий вибір щодо майбутньої професійної діяльності.


Таким чином, «Моя професія: консультаційна мережа» – це чудова нагода пройти профдіагностичне тестування не виходячи з дому, а для шкільних психологів та класних керівників – незамінний помічник у роботі із старшокласниками.


    



1620Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: