Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградська ОДА
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/11/21/u-kropivnitskomu-vidznachili-den-gidnosti-ta-svobodi.htm
суспільство, 21 листопада 2018

У Кропивницькому відзначили День Гідності та Свободи

Кіровоградська ОДА



На площі Героїв Майдану, що у Кропивницькому відбувся мітинг та вшанування пам'яті учасників Революції Гідності, які загинули у 2014 році за демократичні цінності, національні інтереси і європейський вибір України. Представники влади і громадськості, учні та студенти поклали квіти до пам'ятної дошки Герою України Віктору Чміленку та до пам'ятного знаку зі світлинами Героїв Небесної Сотні. У прокладанні взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.


Під час мітингу було наголошено на важливому значенні подій Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013-2014 років для утвердження ідеалів свободи і європейського шляху розвитку України. Інформацією про події тих років та про патріотизм і мужність громадян, які віддали життя за вільне майбутнє країни, поділилися учасники революцій.


На честь Героїв Небесної Сотні прозвучав Гімн України та запалили лампадки. Пам'ять усіх загиблих за незалежність держави вшанували хвилиною мовчання.


Кіровоградська ОДА

          

2121Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: