Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 8 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/11/08/-u-pitannjah-bezpeki-dribnits-ne-buvae-nagolosili-rjatuvalniki-pid-chas-roz-jasnjuvalnoi-roboti-z-gromadjanami.htm
суспільство, 8 листопада 2018

«У питаннях безпеки дрібниць не буває!» - наголосили рятувальники під час роз’яснювальної роботи з громадянами

У ДСНС України у Кіровоградській області


Дбаючи про дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті, фахівці рятувальної справи намагаються охопити різні категорії населення. Особливої уваги потребують, безумовно, літні та одинокі люди і сім’ї із дітьми.  


7 листопада співробітники обласного Управління ДСНС провели роз’яснювальні бесіди з мешканцями с. Миколаївка Кіровоградського району про безпечний перебіг опалювального сезону та безпеку дітей. Рятувальники наголосили на тому, що чимало пожеж у житловому секторі виникає через порушення громадянами правил безпечної експлуатації електричних приладів, необережне користування пічним опаленням, перевантаження електромережі а також через необережність дітей у поводженні з вогнем. Працівники Служби порятунку області підкреслили, що нерідко трапляються пожежі, винуватцями яких є дорослі, але постраждалими стають діти.


Громадянам порадили ретельно перевірити справність обігрівачів та усунути неполадки, власникам груб і печей – потрусити сажу, перевірити димоходи на наявність тріщин та замазати їх. Ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням, не залишати маленьких дітей без нагляду в кімнатах з працюючими обігрівачами. Працівники Служби порятунку, спілкуючись із жителями, акцентували їхню увагу на тому, щоб ні в якому разі не користувалися саморобними електрообігрівачами та не вмикали одночасно багато електропобутової техніки в електромережу.


Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви користуєтеся у своїй домівці. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно.



            

1603Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: