Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Н.Котова, провідний фахівець з профорієнтації Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 13 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/09/13/maibutne-za-tehnologijami.htm
суспільство, 13 вересня 2018

Майбутнє за технологіями

Н.Котова, провідний фахівець з профорієнтації Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Чи готовий ти стати частиною нової креативної команди та сприяти народженню неймовірних маленьких геніїв?  З цього питання  розпочалася зустріч приватного підприємця Ломакіної В.В., яка є координатором проекту «KidIT» у м. Світловодськ, з молодими людьми, що перебувають на обліку в Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського ОЦЗ.


Вікторія Вікторівна презентувала  відкриття у м. Світловодськ  унікальної IT-школи для дітей від 5 років, що спрямована на розкриття потенціалу дитини за допомогою технологій. «KidIT» вже поширилася на 14 міст України, однак це досить незвичний та модерновий проект, що навчає дітей технологічної грамотності. 


Наразі «KidIT» веде активний пошук молодих, креативних та цілеспрямованих, які готові надихати та вчити дітей та мають досвід у програмуванні. 


Координатор цього проекту запросила присутніх долучитися до нового освітнього проекту, отримати важливий досвід роботи з дітьми та розширити власні горизонти. 


З десяти учасників заходу  троє дали згоду на проходження тестового випробування, яке є обов’язковим етапом відбору претендентів.


   


1842Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: