Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 6 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/09/06/spilnii-reid-u-dobrovelichkivskomu-lisoparku-proveli-rjatuvalniki-lisniki-ta-politseiski.htm
суспільство, 6 вересня 2018

Спільний рейд у Добровеличківському лісопарку провели рятувальники, лісники та поліцейські

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


5 вересня фахівці прес-служби Управління, Добровеличківського райвідділу У ДСНС в області, лісового господарства та місцевого підрозділу Нацполіції Кіровоградської області провели рейдову перевірку лісопаркового масиву.


Здійснивши обхід популярних місць відпочинку громадян, учасники рейду з кожним, кого зустріли в цей день у лісі, провели роз’яснювальну роботу. Мета бесіди – спонукати людину замислитись над масштабами негативних наслідків безвідповідальної поведінки. Рятувальники пояснювали співрозмовникам, що зараз за спекотної та вітряної погоди досить одного недопалка, щоб загорівся сухостій чи хвойний настил і запалав ліс. А чим небезпечні лісові пожежі, неважно здогадатись. Поліцейські, в свою чергу, нагадували про відповідальність за нанесену шкоду природним насадженням, а лісники розповідали, як страждає екологія планети через нищення лісів.


Для більшого ефекту від почутого громадяни отримали від рятувальників листівки, що пропагують відповідальне ставлення до природи.


             




1593Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: