Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 3 вересня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/09/03/rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
суспільство, 3 вересня 2018

Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки у побуті

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


Кожного дня вогнеборці Кіровоградщини ліквідовують десятки пожеж, значна частка яких виникає саме у житловому секторі та на відкритих територіях.  Зазвичай причиною виникнення таких загорянь є нехтування громадянами елементарними правилами пожежної безпеки.

       

1 вересня працівники Благовіщенського та Новгородківського районних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальні бесіди у житловому секторі районних центрів. Рятувальники поспілкувалися із громадянами та нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті,  що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, а також наголосили на тому, що слід уникати користування відкритим вогнем у період спекотної погоди аби уникнути небажаних займань. Також фахівці Служби порятунку закцентували увагу людей на питанні безпеки дітей, зазначивши, що їх ні  в якому разі не можна залишати без нагляду, постійно їм розповідати про те, які небезпечні наслідки можуть мати пустощі з вогнем. Крім того, громадяни дізнались, що кожен з них може навіть на власному подвір’ї виявити старий снаряд, який пролежав у землі ще з часів Другої світової війни, проте може бути дієздатним. З огляду на це, варто знати, як діяти у такому випадку. На завершення спілкування кожен отримав застережні листівки від рятувальників.


         

 


3054Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: