Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Світлана Єремеєва, директор Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 16 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/08/16/na-kirovogradschini-kolishnii-bezrobitnii-znaishov-uljublenu-robotu-u-ridnomu-seli.htm
суспільство, 16 серпня 2018

На Кіровоградщині колишній безробітний знайшов улюблену роботу у рідному селі

Світлана Єремеєва, директор Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Як відомо, той, хто не втрачає надії і активно працює для досягнення своєї мети, обов’язково доб’ється успіху.


Андрій Миколайович, мешканець с. Липняжка Добровеличківського району, по закінченню Мигійського державного аграрного технікуму, у якому він навчався за спеціальністю «Ветеринарна медицина»,тривалий час працював у ТОВ Агрофірма «Світанок»с. Тишківка фельдшером ветеринарної медицини. До обов’язків чоловіка входило надання кваліфікованої лікарської допомоги сільськогосподарським тваринам, контроль за ветеринарно-санітарним станом утримання тварин, проведення заходів щодо попередження захворювання тварин, підвищення їх продуктивності, а також заходи щодо забезпечення населення високоякісними продуктами.


«Все було б добре якби щоденно не доводилося б долати шлях від Тишківки до Липняжки. У мене гарна сім´я, тож хотілося б більше часу проводити з ними. А віддаленість роботи від дому з'їдає більшу частину вільного часу і це викликало певні труднощі. Вирішив міняти місце роботи, і шукати більш підходяще місце в селі Липняжка, де проживаю»,– розповів пан Андрій.


Звільнившись з роботи, пан Андрій розумів, що робота ветеринара була для нього не тільки улюбленою справою, а й покликанням, адже спілкування з тваринами та догляд за домашніми улюбленцями, приносило неабияке задоволення. Тож сподівався знайти роботу, яка до душі.


За словами директора Добровеличківської районної філії обласного центру зайнятості Світлани Єремеєвої, якщо людина прагне знайти роботу і цілеспрямовано йде до своєї мети, а поряд є люди, які здатні допомогти у цьому, то у підсумку неодмінно буде отримано позитивний результат. Слідуючи цій істині, безробітний одразу звернувся по допомогу у працевлаштуванні до районної філії.


Звільнився з попередньої роботи Андрій Миколайович наприкінці квітня цього року, а вже першого червня поточного року був працевлаштований на посаду лікаря ветеринарної медицини до Добровеличківської районної державної лікарні ветеринарної медицини у с. Липняжка.



1685Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: