Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/08/06/navchannja-perukarskomu-mistetstvu-z-nulja-scho-treba-znati-i-kudi-zvernutisja-.htm
суспільство, 6 серпня 2018

Навчання перукарському мистецтву з нуля: що треба знати і куди звернутися?


В народі кажуть, що зробити людину красивою можуть два майстри - один з них кравець, а другий - перукар. І це вірно.


Адже вдало підібрана зачіска може не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й її внутрішній стан. Тому професіонали в цій сфері - на вагу золота. Одна з переваг професії перукаря в тому, що клієнт завжди готовий платити за якість надання послуги. Робота перукаря- це робота з кожною людиною окремо, що вимагає врахування її характеру, індивідуальності і смаку.


10 серпня на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання за професією «перукар (перукар-модельєр)». Курс навчання буде тривати 5,5  місяців.


До програми навчання перукарів входить теоретичний курс дисциплін: перукарське мистецтво, санітарія, психологія, спеціальне малювання, будова волосся, інформаційні технології, основи правових знань та охорона праці. На практичних заняттях, надають можливість оволодіти навиками по створенню сучасних стрижок, зачісок, всіх видів фарбування, хімічних завивок тощо.


 По закінченню навчання є можливість працювати в салонах краси за обраною професією або започаткувати власну справу.


Професія перукаря завжди була і буде життєво необхідною, тому що в людині закладене прагнення до краси і догляду за собою.


Один з грецьких філософів колись сказав: «Волосся – найпомітніша деталь зовнішнього вигляду. За їхнім станом уважний спостерігач зможе сказати про ставлення людини до життя, її смаки, добробут і навіть особливості характеру».


1442Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: