Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Надія Ухаліна, спеціально для "Кіровоград24"
Дата: 31 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/07/31/vadim-maevskii-nasha-golovna-investitsija-tse-ljudi-.htm
суспільство, 31 липня 2018

Вадим Маєвський «Наша головна інвестиція – це люди» (ФОТО)

Надія Ухаліна, спеціально для "Кіровоград24"


27 липня гучним святом до Дня поля в селі Федорівка Кіровоградського району відзначив своє 10-ліття холдинг «ВК Технополь», що займається виробництвом сільськогосподарської техніки. Засновником і чинним керівником холдингу є Вадим Маєвський.


Попри відчутну зайнятість на різномантіних урочистих та розважальних заходах, керівники підприємств холдингу знайшли можливість поспілкуватися з журналістами на прес-конференції. Усі спікери наголошували на тому, що їхнім головним багатством є люди, колектив «ВК Технополь». А це більше шести сотень осіб, адже саме стільки робочих місць створено на підприємствах, що входять до холдингу: ПП «ВК Технополь» - завод, де виготовляють сучасні культиватори, борони та подрібнювачі (директор – Федір Д’яченко); Торговий дім «Технополь», що займається продажем запчастин до сільськогосподарської техніки (очільники – Андрій Панченко та Ілля Волошин); ТОВ «Технополь-Агро» - фермерське господарство, розташоване у селі Федорівка Кіровоградського району (голова – Микола Яценко); ТОВ «Сучасна виробнича компанія» - підприємство, що займається виготовленням соняшникового насіння, арахісу та солодощів під торговою маркою «Шалена білка» (директор – Олександр Бронза); ТОВ «Олмас» - виробник машин та устаткування для сільськогосподарських підприємств (очільник – Євген Черних); ПП «Технополь» - підприємство, що працює в напрямках зернової переробки, рослинництва та зернотрейдингу; ТОВ «Технополь Агротехнології» - виробництво і продаж обприскувачі та візків під розкидачі мінеральних добрив (директор – Володимир Маніяк); Готельно-ресторанний комплекс «Хутір» (очільниця Вікторія Маєвська).


Але не тільки успіхами в розвиту бізнесу можуть похвалитися у «ВК Технополь». Холдинг підтримує різноманітні соціальні ініціативи. Зокрема, допомагає Староосотському обласному дитячому протитуберкульозному санаторію, що в Олександрівському районі, і під час ювілейних заходів відбувався тихий аукціон робіт вихованців цього закладу. Крім того, у 2017 році був заснований Дитячий оздоровчий «Табір здоров’я», що знаходиться поблизу села Обознівка Кіровоградського району, і вже другий рік поспіль влітку дітлахи з усієї області мають можливість відпочити та оздоровитися після шкільних навантажень, поспілкуватися з ровесниками, стати більш самостійними та організованими. Також нині товариство «Технополь-Агро» облаштовує власне футбольне поле, на якому матимуть можливість тренуватися три команди, які були засновані та підтримуються холдингом «ВК Технополь». Це дитячо-юнацький футбольний клуб «Сапсан» - переможці Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч»; ФК «Технополь Агро», який постійно бере участь у чемпіонатах району, проводить різноманітні товариські матчі, а також створений цього року футбольний клуб «Технополь», який вже заявив про себе на обласному рівні.


Запитували журналісти і про плани холдингу «ВК Технополь» на майбутнє. Як і для будь-якого бізнесу, це розробка нових технологій та пошуки нових ринків збуту. Сучасна ґрунтообробна техніка від «ВК Технополь» вже працює у фермерських господарствах Румунії, Болгарії та Молдови, і колектив холдингу готовий постачати культиватори, борони та подрібнювачі аграріям решти Європи і світу.



                     

3314Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: