Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Володимир Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості
Дата: 30 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/07/30/prezentatsija-robotodavtsja-realna-mozhlivist-pratsevlashtuvannja.htm
суспільство, 30 липня 2018

Презентація роботодавця – реальна можливість працевлаштування

Володимир Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості


Серед багатьох заходів, які систематично проводяться у Новоукраїнській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, є семінар «Презентація роботодавця». Мета цього заходу – надати вичерпну інформацію про пропозиції роботи для клієнтів центру зайнятості безпосередньо від самих роботодавців. 


Днями такий семінар відбувся з представниками Новоукраїнського відділу поліції, як з одним з ключових роботодавців району, що пропонує велику кількістю актуальних та перспективних вакансій. Начальник сектору кадрового забезпечення Новоукраїнського відділення поліції Андрій Чіплякаповідомив про набір поліцейських до підрозділів ГУПН у Кіровоградській області.

 

Клієнти центру зайнятості мали можливість детально ознайомитись з вакантними посадами, умовами служби в поліції, обов’язками працівників, рівнем заробітної плати, дізнались про можливість здобуття вищої освітита про весь пакет соціальних умов та гарантій,які отримують працівники складу поліції. 


Захід відвідали близько 20 безробітних. Претендентів на вакантні посади, яких зацікавили пропозиції роботодавця, запросили на співбесіду, з метою подальшого працевлаштування та можливістю пройти конкурсний відбір. Крім того, особи, які були присутні на заході, і виявили бажання більш детально ознайомитись з умовами та характером роботи, отримали контакти для більш детального спілкування з представниками роботодавця.


         &ft5



1440Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: