Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 23 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/07/23/rjatuvalniki-dbajut-pro-zberezhennja-lisiv-vid-pozhezh.htm
суспільство, 23 липня 2018

Рятувальники дбають про збереження лісів від пожеж

У ДСНС України у Кіровоградській області


У жарку пору року у рази збільшується ризик виникнення пожеж у житловому секторі, на відкритих територіях, у лісових масивах. Через людську необережність або  недбалість частішають випадки займань сухої трави. Кожного дня рятувальниками ліквідовуються пожежі на обійстях жителів області. 


З метою запобігання пожежам у лісах 21 липня спільні рейди рятувальників, поліцейських та лісівників провели у місцях масового відпочинку громадян на території Світловодського, Маловисківського та Гайворонського районів. Учасники рейду оглянули місцевість, перевірили стан мінералізованих смуг, наявність шлагбаумів на в’їзді до лісу, попереджувальних знаків і табличок, переконались у відсутності порушників правил пожежної безпеки. 


Під час спілкування з громадянами застерегли від необережного поводження з вогнем, пояснили, як, де і за яких умов дозволяється розкладати багаття у лісі, куди повідомляти у випадку виявлення займання та роздали застережні листівки з правилами пожежної безпеки.


      



1538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: