Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 9 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/07/09/u-vihidni-dni-rjatuvalniki-provodili-profilaktichni-zahodi-na-vodoimah.htm
суспільство, 9 липня 2018

У вихідні дні рятувальники проводили профілактичні заходи на водоймах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


З метою запобігання нещасним випадкам на воді рятувальники Кіровоградщини постійно здійснюють запобіжні відпрацювання місцевих водойм.


Так, протягом 7-8 липня роз’яснювальну роботу із відпочивальниками провели рятувальники Вільшанського, Долинського, Онуфріївського та Олександрівського районів.


Фахівці Служби порятунку роздавали застережні листівки та нагадували громадянам, що найбільшу групу ризику щодо нещасних випадків на воді становлять діти і громадяни напідпитку. Малеча потрапляє у біду виключно через недогляд дорослих. Щодо алкоголю та водойм, рятувальники категоричні: слід обмежити вживання спиртних напоїв у спеку взагалі та з високою обережністю заходити у воду, перебуваючи у стані сп’яніння. Усім відомо, що захмеліла людина втрачає пильність та здатна йти на невиправданий ризик, демонструючи свою вправність у воді. Саме цей фактор з великою ймовірність призведе до нещасного випадку.


На завершення розмови рятувальники порадили усім бути пильними та зважати на те, що вода – сувора стихія, вона не має жалю.


                  

1626Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: