Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 26 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/06/26/ljuki-kotelni-i-trubi-spekotni-turboti-kropivnitskih-terminatoriv-.htm
суспільство, 26 червня 2018

Люки, котельні і труби: спекотні турботи кропивницьких «термінаторів»



На градуснику – 30+. Містяни налягають на холодні напої, морозиво. Та є в місті «термінатори», які не бояться спеки. Працюють на поверхні, спускаються в підземні комунікації. Повірте, зима буде й нам так само захочеться, аби в оселях було тепло. Для споживачів «заходи по підготовці теплового господарства до роботи в новому сезоні» – щось далеке й абстрактне. Для ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» – це чіткий план і поетапне виконання. Шукайте свої вулиці серед тих, де вже були ремонтні бригади. У них – пік активності. 


Станом на 25 червня план  виконання заходів із підготовки теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 р. підприємством виконано на 40 %. Отже, що в цьому плані?


•Поточний ремонт 19 котельних міста


Середній термін експлуатації основного та допоміжного обладнання котельних міста – понад 30 років. Потрібно провести гідроопресування котлів та допоміжного обладнання, хімічну промивку котлів та водопідігрівачів, ремонт обладнання електрогосподарства тощо. 


•Капітальний та поточний ремонт теплових мереж та 6 центральних теплових пунктів


Середній  термін експлуатації тепломереж – понад 30 років. Значна частина теплопроводів потребує виведення з експлуатації з підключенням споживачів до  нових джерел теплопостачання зі скороченням їх протяжності. Потрібне також планове оновлення аварійних дільниць. Передбачено ремонт будівель котельних та ЦТП, перевірка технічного стану теплових пунктів, елеваторних вузлів, насосних агрегатів, водопідігрівачів, вузлів обліку теплової енергії,  1719 одиниць засобів вимірювальної техніки.


1538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: