Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Вікторія Талашкевич, Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування
Дата: 19 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/06/19/prijutivka-rozvivae-sferu-administrativnih-poslug.htm
суспільство, 19 червня 2018

Приютівка розвиває сферу адміністративних послуг

Вікторія Талашкевич, Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування

 Реформа децентралізації – це, у першу чергу, покращення умов для життя людям в усіх куточках України. Безумовно, невід’ємною складовою такого комфортного життя на Кіровоградщині, яка має великі малозаселені території, є максимальне наближення адміністративних послуг до мешканців найвіддаленіших сіл.

Центри надання адміністративних послуг, які створюються в об’єднаних територіальних громадах, є обличчям влади у громадах. У цьому переконана Ярослава Ткаченко, радниця з муніципальних послуг Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Днями пані Ярослава провела виїзну консультацію з приводу розвитку системи надання адміністративних послуг через ЦНАП у Приютівській ОТГ. 

- Розбудова системи ЦНАПів на Кіровоградщині має стати яскравим маркером успішності реформи децентралізації у нашій області
, - підкреслює Ярослава Ткаченко. На її думку, у таких Цапах мають надаватися найпопулярніші серед жителів громади послуги, а плата за надані послуги надходить до бюджету громади.

Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіонбуду, постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номером: (0522) 32-02-86 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).

1696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: