Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 8 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/06/08/-zberezhennja-lisiv-vid-pozhezh-spilna-sprava-usih-svidomih-gromadjan-vvazhajut-uchasniki-reidovih-perevirok.htm
суспільство, 8 червня 2018

«Збереження лісів від пожеж – спільна справа усіх свідомих громадян» – вважають учасники рейдових перевірок

Прес-служба У ДСНС в області


7 червня працівники Світловодського міськрайвідділу Управління ДСНС в області спільно з фахівцями ГУ Нацполіції та лісового господарства Світловодського району провели рейдову перевірку місцевого лісового масиву та одночасно – роз’яснювальну роботу із громадянами щодо правил пожежної безпеки у лісі.


Учасники рейду здійснили обхід зеленої зони, під час якого не виявили порушників пожежної безпеки. З усіма, кого зустріли у лісі, рятувальники провели профілактичні бесіди та роздали листівки застережного змісту.


Під час розмови громадяни були застережені щодо заборони розпалювання вогню під час пожежонебезпечного спекотного періоду, а поліцейські нагадали, що за навмисне чи з необережності випалювання природних насаджень передбачена адміністративна відповідальність.


Шановні громадяни! Служба порятунку закликає усіх ставитись вкрай відповідально до питання збереження лісового фонду від пожеж. Кожен повинен пам’ятати, що наслідки кожного необачно кинутого недопалка чи недостатньо ретельно погашеного багаття можуть бути дуже важкими для екосистеми.


     



1635Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: