Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 30 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/05/30/rjatuvalniki-prodovzhujut-navchati-naselennja-pravilam-bezpeki.htm
суспільство, 30 травня 2018

Рятувальники продовжують навчати населення правилам безпеки

Прес-служба У ДСНС в області


Працівники Управління ДСНС в області під час профілактичних відпрацювань населених пунктів продовжують роз’яснювати та навчати громадян правилам пожежної безпеки. 


Рятувальники наголошують, що більша частина пожеж у житловому секторі виникає через необережне поводження з вогнем самих власників будинків або квартир. На жаль, такі пожежі не тільки боляче б’ють по кишені, а нерідко стають причиною травмування або загибелі. Щоб не дати можливості вогню знищити майно або забрати життя, потрібно знати і повсякчас дотримуватись правил пожежної безпеки.


29 травня фахівці районного відділу та 34-ї ДПРЧ У ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у м. Мала Виска та смт Смоліне. Жителям районного центру та селища Смоліне нагадали правила безпечного користування відкритим вогнем, електричними побутовими приладами, газовим обладнанням тощо. Наголосили, що у процесі спалювання сміття на присадибних ділянках, особливо у вітряну погоду, можна легко втратити контроль над вогнем і дати йому поширитись на житловий будинок або господарські споруди. Працівники Служби порятунку також нагадали про обережність з вогнем під час розкладання багать на відпочинку за містом або у лісі, закликали не кидати недопалків та сірників на відкритих територіях. Крім того, у спілкуванні з громадянами торкнулись питання безпеки при виявленні боєприпасів часів Другої світової війни та алгоритму дій у таких випадках. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки із застереженнями та правилами безпеки. 


               



1418Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: