Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: «Кіровоград24»
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/05/22/grabenko-prezentuvav-proekt-tsnapu-jakii-spodobavsja-prem-er-ministru.htm
суспільство, 22 травня 2018

Грабенко презентував проект ЦНАПу, який сподобався прем’єр-міністру

«Кіровоград24»


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні, 22 травня, в міській раді Кропивницького відбулась прес-конференція заступника міського голови Олександра Грабенко.


Присутнім на прес-конференції профільний заступник міського голови показав і розказав про проект нового Центру надання адміністративних послуг у місті Кропивницькому, який функціонуватиме, як прозорий офіс.


За його словами в підсумку він має стати одним з найкращих в Україні. Цей офіс має бути максимально зручним для відвідувачів з комфортними залами очікування і навіть дитячою кімнатою. Також для зручної логістики в ЦНАПі буде впроваджено систему «кольорових ліній» і відвідувачі зможуть за цими лініями віднайти необхідні їм кабінети для отримання відповідної послуги. Саме таке ноу-хау, за словами Грабенка, дуже сподобалось прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, коли цей проект презентувався на колегії Міністерства соціальної політики, минулого тижня, в Харкові. В кінцевому результаті, за словами заступника міського голови, тривалість надання послуги має складати в середньому біля 15 хвилин.


Ініціатором і ідейним натхненником цього масштабного проекту є міський голова Андрій Райкович. Кінцева вартість реконструкції будівлі колишнього кібернетико-технічного коледжу очікується в сумі 49,5 мільйонів гривень. Вже в цьому році в рамках спів фінансування Мінсоцполітики виділить на його реалізацію 18 мільйонів гривень, а в наступному 5,5 мільйонів гривень.


За словами Грабена вже сьогодні, о 15-й годині будуть розпочаті відповідні тендерні процедури. І в разі їх вдалого проведення вже за 2 тижні буде розпочато реконструкцію.


        
1785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: