Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 11 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/05/11/ukraina-v-ogni.htm
суспільство, 11 травня 2018

Україна в огні


Де була б ти сьогодні Європа,

Де була б ти, якби не вони ?


Календар невблаганно нагадує, що ось уже 73-й рік ми живемо пам`яттю про Другу Світову війну. У довічному боргу наше покоління  перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається у життєвому строю. Вони пам'ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.


Працівники бібліотеки-філії № 8 провели відеофіксацію «Україна в огні» для шестикласників загальноосвітнього навчального закладу №16. Учні прослухали інформ-гід«Україна у Другій  Світовій війні», про  мужність нашого народу, яка привела до довгоочікуваного миру.


Гості декламували вірші, які приготували заздалегідь. Також переглянули відео «Друга світова війна. Ціна перемоги!», з яким перенеслися у ті страшні часи, та з уривків хроніки змогли побачити,  як все було насправді;  прослухали декілька пісень про війну: «Альоша», «Смуглянка», «День перемоги» та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни.


 До уваги гостей  у бібліотеці була організована викладка літератури «Пам'ять заради майбутнього». Діти із задоволенням переглянули  книги, а дехто,навіть, взяв додому почитати про події  1939-1945рр.


 У ці травневі дні ми з жахом згадуємо ту страшну війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити нашу землю.


Шана та слава Героям!!!

Вічна пам'ять загиблим!!!


фото - ukrtvoru.info

3040Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: