Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 10 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/05/10/rjatuvalniki-kirovogradschini-prodovzhujut-provoditi-prosvitnitsku-robotu-u-zhitlovomu-sektori.htm
суспільство, 10 травня 2018

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити просвітницьку роботу у житловому секторі

У ДСНС України у Кіровоградській області


10 травня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців селища Добровеличківка щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та розповсюдили листівки із застереженнями.


Рятувальники особливо наголошували, що небезпечно палити сміття, суху рослинність безпосередньо біля житлових будинків або господарських будівель, кидати недопалки або сірники, проводити зварювальні роботи з порушенням правил пожежної безпеки. Крім того, необхідно стежити за дітьми, не допускати, щоб їм до рук потрапили сірники або інші небезпечні предмети. 


Однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж у житловому секторі залишається порушення правил експлуатації побутових електричних приладів або несправність електромережі в будинку чи квартирі. 


Одне з питань, якого торкнулись під час відпрацювання житлового сектора, стосувалось безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни. Рятувальники попередили, що небезпечні знахідки ні в якому разі не потрібно вилучати із землі, брати в руки, переносити або перевозити, засипати землею або піском, заливати рідинами. Натомість необхідно попередити оточуючих про небезпеку та повідомити до Служби порятунку за номером «101».


               

1675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: