Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 27 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/27/naikrascha-reabilitatsija-tse-horosha-robota-sprijaemo-zainjatosti-demobilizovanih-viiskovosluzhbovtsiv.htm
суспільство, 27 квітня 2018

Найкраща реабілітація – це хороша робота: сприяємо зайнятості демобілізованих військовослужбовців

Відділ організації сприяння працевлаштуванню Кіровоградського обласного центру зайнятості


Серед послуг, які надає служба зайнятості є підбір роботи, у т.ч. тимчасової; організація професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації; надання безробітним, які виявили бажання розпочати підприємницьку діяльність, відповідної організаційної, правової та фінансової підтримки та ін.


«Сприяння адаптації демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО в сучасних умовах ринку праці є одним із основних напрямів роботиобласної служби зайнятості. Заходи, що в цьому плані здійснюються центрами зайнятостіта філіями обласного центру зайнятості, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і вмінь учасників АТО, що є невід’ємною складовою адаптації до життя в мирних умовах, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці шляхом професійного навчання, а також надання інформаційних, консультаційних, профорієнтаційних послуг з цих питань», – зазначила Лілія Колесник, виконуюча обов’язки директора обласного центру зайнятості.


Упродовж січня-березня поточного року у центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості  були зареєстровані як безробітні 695 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь у проведенні АТО.  З них 77 осіб – працевлаштовані на постійні робочі місця, 43 особи проходили професійне навчання за сприяння служби зайнятості, 3 особи започаткували власний бізнес, 29–брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.



1711Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: