Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 25 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/25/rjatuvalniki-proveli-dlja-shkoljariv-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-.htm
суспільство, 25 квітня 2018

Рятувальники провели для школярів акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


23 квітня фахівці Служби порятунку провели для школярів смт Компаніївки пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Сценарій акції передбачає як повторення раніше отриманих знань з безпеки життєдіяльності, так і набуття нових. А ще – спілкування зі справжніми рятувальниками, можливість оглянути рятувальне спорядження та ознайомитись з оснащенням пожежного автомобіля, приміряти бойовий одяг. Ретельно продумані працівниками Служби «101» конкурси дуже широко охоплюють навчальний матеріал з тематики безпеки життєдіяльності, а також дають привід обміркувати нові відомості й знання, випробувати себе. 


Але не тільки цим обмежується програма акції – черговий караул місцевого пожежно-рятувального підрозділу продемонстрував дітям ліквідацію імпровізованої  пожежі, а один з рятувальників докладно про оснащення пожежного автомобіля та тонкощі щоденної роботи бійців ДСНС. Ставши свідками роботи рятувальників, школярі зрозуміли, як важливо дотримуватися правил безпеки, переконались, що праця рятувальників є нелегкою та небезпечною.


Такі акції будуть проводитися й надалі, адже вони є важливою складовою навчального процесу з вивчення нашими маленькими громадянами правил безпеки життєдіяльності, а це, у свою чергу, збереження їх життя і здоров’я.


            



1986Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: