Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/16/bezrobitni-oleksandriitsi-doluchilisja-do-blagoustroju.htm
суспільство, 16 квітня 2018

Безробітні олександрійці долучилися до благоустрою


У наше місто прийшла весна. Сніг зійшов і відкрив на подвір’ях, вулицях, скверах і парках накопичене за зимовий період сміття. Аби очистити місто та зробити його ошатним Олександрійський міськрайонний центр зайнятості сприяє організації громадських та інших робіт тимчасового характеру із залученням безробітних громадян.


Під час зазначених робіт безробітні громадяни виконують роботи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, обрізки кущів та сухостою, упорядкування зон відпочинку, вулиць та придорожніх смуг; упорядковують місця меморіального поховання та пам’ятники загиблим воїнам; виконують різні роботи тимчасового характеру на підприємствах району.


Загалом, упродовж січня-березня поточного року у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли участь близько 100безробітних громадян, які перебували на обліку в центрі зайнятості.


Для безробітних громадян участь у таких роботах є важливою і корисною, адже дозволяє зберегти або відновити мотивацію до праці, працювати в колективі, відчувати себе потрібними іншим. Крім цього, громадські та інші роботи тимчасового характеру для роботодавців є своєрідним механізмом підбору постійних працівників.



1889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: