Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 10 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/10/na-golovanivschini-shkoljari-razom-z-batkami-doslidzhuvali-profesiini-gorizonti.htm
суспільство, 10 квітня 2018

На Голованівщіні школярі разом з батьками досліджували професійні горизонти


У Голованівському районному центрі зайнятості для учні НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка - гімназія» відбулася презентація професій кухар та кондитер.


Детально про професії кухар та кондитер дітям розповів представники  Голованівського професійно-технічного училища № 38. 


Школярі з цікавістю слухали викладачів та брали до уваги сказане, так як наближався пасхальний ярмарок і дітям разом із своїми батьками потрібно було готувати всяку смакоту. Весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як пройшов  шкільний благодійний пасхальний  ярмарок у  Голованівську.


Ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою, разом із портфелями, різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам та усім бажаючим яких хотілося пригостити.     Відбувався ярмарок на головні площі  тому всім вистачало місця: продавцям – щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве.


На столах можна було побачити пасхальні вироби, кекси, пиріжки, рулети, тортики, пампушки, пряники, желе, фрукти.


Як зізнаються самі учні, цей ярмарок для них – справжнє свято, на яке чекають цілий рік. Адже в цей день усі школярі мають змогу не лише дешево та смачно поїсти, а й долучитися до важливої та корисної справи.




1990Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: