Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 6 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/04/06/u-svitlovodskomu-raioni-rjatuvalniki-provodjat-profilaktichni-perevirki-pravoslavnih-hramiv.htm
суспільство, 6 квітня 2018

У Світловодському районі рятувальники проводять профілактичні перевірки православних храмів

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Наразі співробітниками У ДСНС у Кіровоградській області проводяться перевірки протипожежного стану культових споруд, роз’яснювальна робота серед вірян та священників щодо обережного поводження з вогнем. 


Щоб вберегти громадян від небажаних наслідків порушень правил пожежної безпеки, 4 квітня рятувальники Світловодського міськрайвідділу поспілкувались зі священниками місцевих релігійних громад, розповіли, з яких причин найчастіше стаються пожежі, пояснили, як уникнути лиха під час Великодня та поминальних днів, коли вірянами традиційно використовуються свічки та лампадки. 


Під час перевірок працівники пожежно-рятувальної служби наголосили на утриманні в належному стані шляхів евакуації та електробладнання у приміщеннях релігійних закладів, на обов’язкову наявність первинних засобів пожежогасіння в належному стані тощо.


Варто зауважити, що рятувальники зі священнослужителями області підтримують постійний зв’язок, постійно звертаючись до них з проханням попереджувати парафіян про небезпеку порушень правил пожежної безпеки. 


Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадує, що, готуючись до відзначення Великодня, кожному з нас необхідно замислитись про безпеку не лише у церкві, а й вдома. Запалюючи пасхальну свічку, пам’ятайте, що вона покликана приносити лише тепло і радість у ваші родини.


Зі світлим Великоднем, бережіть себе та своїх близьких!


      



2031Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: