Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 29 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/29/meshkantsjam-petrivskogo-raionu-nagadali-pravila-bezpeki-zhittedijalnosti.htm
суспільство, 29 березня 2018

Мешканцям Петрівського району нагадали правила безпеки життєдіяльності

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


28 березня працівники Петрівського районного сектора Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки у весняний період серед мешканців селища Петрове. 


Рятувальники зокрема зробили наголос на тому, що незабаром господарі садиб розпочнуть активно наводити лад на подвір’ї, а це значить, що виникне потреба в утилізації сміття природного чи побутового походження. Спалювання – найгірший спосіб позбавитись від непотребу, оскільки це не лише шкодить здоров’ю, але може призвести до пожежі, завдати шкоди самій людині та довкіллю. Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовими та побутовими електричними приладами, наголосили на недопустимості використання саморобної або несправної побутової техніки та обладнання, на необхідності регулярної перевірки систем вентиляції у житлових приміщеннях. 


Також фахівці рятувальної справи закликали громадян бути обережними і дотримуватись правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, які часто виявляють під час весняно-польових або господарчих робіт.


Крім того, фахівці Служби порятунку закликали батьків подбати про безпечне дозвілля дітей під час канікул, аби не виникло бажання експериментувати з небезпечними предметами, гуляти біля водойм тощо.


Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів смт Петрове було розповсюджено листівки з правилами безпеки життєдіяльності.


            



1744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: