Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 27 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/27/rjatuvalniki-zaklikali-gromadjan-beregti-svoe-zhittja-ta-maino-vid-pozhezh.htm
суспільство, 27 березня 2018

Рятувальники закликали громадян берегти своє життя, та майно від пожеж

У ДСНС України у Кіровоградській області



27 березня відбулось профілактичне відпрацювання житлових районів м. Знам’янка з метою нагадати або навчити людей різного віку правилам безпеки життєдіяльності.


Працівники Служби порятунку, спілкуючись із місцевими жителями, акцентували їхню увагу на тому, щоб ні за яких обставин не залишали маленьких дітей без нагляду, адже малечу завжди тягне до небезпечних речей. Крім того, потрібно постійно проводити бесіди профілактичного характеру, щоб діти чітко знали правила поведінки у різних обставинах та усвідомлювали наслідки своїх необдуманих вчинків.


Також громадянам порадили тримати під контролем стан обігрівачів, систем опалення (груби, печі, котли). Ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням, саморобними електрообігрівачами та не перевантажувати електромережу. Рятувальники наголосили на важливості суворого дотримання правил пожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, порадили не спалювати сміття та залишки рослинності на подвір’ї – це не лише може призвести до пожежі, але й є небезпечним для довколишнього середовища.


Нагадали рятувальники жителям Знам’янки і про вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, що можуть трапитись не лише на відкритих територіях, але й на власному городі.


На завершення розмови громадяни отримали листівки із правилами безпеки життєдіяльності.


               


1625Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: