Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 20 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/20/v-malii-vistsi-rjatuvalniki-pospilkuvalis-z-meshkantsjami.htm
суспільство, 20 березня 2018

В Малій Висці рятувальники поспілкувались з мешканцями

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


20 березня фахівці Маловисківського районного відділу Управління ДСНС в області провели профілактичну роботу із громадянами щодо заходів безпеки життєдіяльності, про які потрібно пам’ятати кожному.


Так, фахівці Служби порятунку розповіли мешканцям житлових районів м. Мала Виска правила пожежної безпеки у побуті в опалювальний період, правила експлуатації електропобутової техніки тощо. Також рятувальники повідомили жителям міста, що за статистикою, головні причини нещасть, які стаються з громадянами у побуті, – нехтування правилами безпеки життєдіяльності та недостатня виховна робота з дітьми. Залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, перевантаження електромережі, використання пошкоджених, саморобних електроприладів, недотримання правил експлуатації систем опалювання приміщень, куріння в ліжку та дитячі пустощі з вогнем, – усі ці чинники завжди призводять до загорянь і часто – з сумними наслідками.


Поряд з тим продовжують траплятись випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому варто знати алгоритм дій у такому випадку. Щоб розмова закарбувалась у пам’яті громадян, рятувальники дали їм листівки тематичного змісту.


         

1527Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: