Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 7 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/07/rjatuvalniki-perekonujut-ribalok-scho-ne-varto-rizikuvati-vlasnim-zhittjam.htm
суспільство, 7 березня 2018

Рятувальники переконують рибалок, що не варто ризикувати власним життям

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Рятувальники Кіровоградщини активізували роз’яснювальну роботу серед любителів підлідного лову, оскільки у період відлиги та перепаду температур лід є занадто тонким та небезпечним, щоб витримувати вагу людини.


6 березня рятувальники Петрівського та Вільшанського районів побували на місцевих водоймах та поспілкувалися з любителями риболовлі, а також з пересічними громадянами, попередили їх про небезпеку, яка загрожує під час перебування на кризі. Люди, для яких рибальство більше, ніж просто відпочинок, здебільшого не піддаються на вмовляння рідних залишитися вдома, тому рятувальники нагадали рибалкам про предмети першої необхідності, які допоможуть вибратися з крижаної купелі та основні заходи безпеки. Зокрема, поряд з лункою необхідно тримати дошку, не завадить і довга та міцна мотузка, пара великих цвяхів у кишені або ніж, порожні пластикові пляшки прив’язані на поясі у якості рятівного кола. Не варто пробивати багато лунок близько одна біля одної та збиратися великими групами на невеликій ділянці. 


Працівники Служби «101» також надали чоловікам застережні листівки з поради щодо порятунку із зимової водойми. 


         



1580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: