Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2018/03/05/rjatuvalniki-radili-gromadjanam-ne-vtrachati-pilnist-opaljuvalnii-sezon-sche-trivae.htm
суспільство, 5 березня 2018

Рятувальники радили громадянам не втрачати пильність – опалювальний сезон ще триває

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області



5 березня рятувальники поширювали знання про правила безпеки життєдіяльності у побуті та листівки застережного змісту серед мешканців м. Благовіщенське та смт Новгородка. Фахівці Служби порятунку наголошували, що опалювальний сезон ще триває, тому не слід послабляти контроль за системами обігріву осель.


Адже найчастіше саме в зимовий період у приватному житловому секторі пожежі виникають через порушення правил експлуатації печей, грубок, камінів та електричних обігрівальних приладів. Крім того, надмірне навантаження на електромережу може теж спричинити загоряння, що з великою ймовірністю переросте у пожежу. Не менш поширеною причиною пожеж і оселях є загоряння постільної білизни, одягу, килима чи підлоги через непогашені недопалки цигарок під час куріння в ліжку у нетверезому стані.


Також дитячі пустощі з вогнем можуть перерости у трагедію, якщо не вжити превентивних заходів та не контролювати, чим граються діти та які небезпечні предмети можуть зацікавити допитливу малечу.


Рятувальники радять громадянам під час профілактичних відпрацювань бути обачними, відповідальними та пам’ятати, що бійці ДСНС завжди готові прибути на допомогу, проте краще не допускати, щоб виникла потреба рятувати ваше майно та життя.


            

1758Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: